Sport

BRAȘOV. Junioarele III de la Corona, în atenția lotului național

 

Altfel, șapte handbaliste din echipa de junioare III de la Corona, pregătită de Alin Bondar și Mihaela Seifer, au fost convocate în selecționata seriei F a Camăionatului Național care a participat la un turneu la Tg. Mureș, alături de celelelalte selecționate ale seriilor din întrecerea internă.

Miruna Pica, Maria Prunaru, Ana Seretean, Cristina Iordachi, Brigitte Bitay, Elena Zâmbu și Raluca Rădoi au fost sportivele convocate de la Corona, care au ajuns până în finala competiției de la Tg. Mureș, pierdută 22-27 în fața selecționatei seriei C.

„Sunt bucuros pentru aceste fetițe. După un an de muncă încep să se vadă și rezultatele. Faptul că șapte junioare de la Corona au atras atenția lotului nu face altceva decât să ne demonstreze că la Brașov lucrăm bine. Până la urmă, indiferent de câte dintre ele vor fi convocate, este extrem de important că antrenorii Naționalei le au în vedere. Am mare încredere în potențialul lor și sunt convins că vor ajunge să facă performanță. Nu avem cum să rămânem indiferenți la faptul că lumea handbalului vorbește la superlativ de ceea ce se întâmplă la centrul de junioare de la Corona, coordonat de Mariana Târcă. Chiar luăm lucrurile în serios și ne facem treaba într-un mod profesionist, pornind chiar de la nivelul de inițiere, și drept dovadă, acest lucru se vede”, a declarat Alin Bondar.

În perioada următoare, antrenorii lotului național de cadete al României Steluța Luca și Ion Ivan, vor anunța jucătoarele convocate pentru următoarea acțiune.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button