Sport

BRAŞOV. Junioarele II de la Corona s-au distrat cu Olimpic Tg. Mureş

 

Echipa de junioare II de la Corona Braşov a câştigat fără probleme confruntarea de astăzi cu Olimpic Tg. Mureş, din ultima etapă a sezonului regulat. Formaţia antrenată de Mariana Târcă şi Eugen Ciulei s-a impus cu 33-19 (15-8) la Sala Sporturilor „D. P. Colibaşi” şi a terminat seria F a campionatului naţional al junioarelor pe prima poziţie.

„Acest rezultat demonstrează că suntem pe drum cel bun. Creştem de la meci la meci şi mă bucur că fetele au demonstrat din nou că au caracter. Vreau să le felicit pentru simplul fapt că şi-au dorit să demonstreze că este o diferenţă mare între cele două echipe şi că ce sa întâmplat în tur, la Tg Mureş, acolo unde am pierdut, a fost doar o întâmplare. Ne bucurăm că am trecut pe primul loc în serie, dar rămânem cu picioarele pe pământ şi luăm totul pas cu pas. Ne pregătim pentru turneul final acolo unde se decide campioana şi fără discuţie ne vom bate pentru titlu. Totuşi, nu vrem să sărim etape pentru a fi siguri că nu ne împiedicăm pe parcurs. Am mare încredere că prin muncă vom ajunge unde ne dorim”, a declarat antrenoarea Mariana Târcă.

Golurile formaţiei braşovene au fost marcate de: Lopătaru – 11, S. Târcă – 10, Bucur – 6, Zainea – 2, Popa, Lăcătuş, Zgâmbău şi Căprar – câte 1.

Pentru junioarele de la Corona urmează turneele semifinale, după care turneul final.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare