Sport

BRAŞOV. Junioarele de la Corona au fost felicitate de primar pentru medaliile obţinute la Campionatul Naţional (FOTO)

  • primariefelicitarihandbaljunioare13_214678.JPG
  • primariefelicitarihandbaljunioare05_214670.JPG
  • primariefelicitarihandbaljunioare12_214677.JPG
  • primariefelicitarihandbaljunioare10_214675.JPG
  • primariefelicitarihandbaljunioare09_214674.JPG
  • primariefelicitarihandbaljunioare02_214667.JPG
 
Fetele din cadrul celor două echipe de junioare de la Corona Braşov care au încheiat Campionatul Naţional cu medalii la gât au fost invitate, astăzi, în sala de Consiliu a Primăriei Braşov, pentru a fi felicitate de primarul George Scripcaru, la eveniment participând şi antrenorii lor.
Echipa de junioare II, antrenată de Mariana Tîrcă şi Eugen Ciulei a câştigat titlul de campioană naţională, în vreme de junioarele IV, antrenate de Mihaela Seifer, au obţinut medaliile de bronz.
Pentru aceste rezultate, edilul Braşovului le-a mulţumit atât lor, cât şi părinţilor şi antrenorilor.
 
„Bine aţi venit la Primărie! Astăzi voi sunteţi consilieri municipali la această masă unde se iau decizii importante pentru comunitate şi pentru voi, pentru Corona Braşov. Consilierii care şi-au încheiat activitatea pe data de 5 iunie trebuie să fie apreciaţi, pentru că au făcut ca handbalul să revină unde îi era locul. V-am invitat să vă felicit şi să vă mulţumesc pentru rezultate (…) Sunt convins că voi şi colegele de la alte categorii veţi face parte din echipa mare de handbal a Braşovului (…) Transmit felicitările şi mulţumirile în numele Consiliului Local, al comunităţii braşovene. Mulţumiri şi felicitări tuturor celor implicaţi în această performanţă”, a declarat primarul George Scripcaru.
 
Fetele şi antrenorii lor au primit din partea edilului flori şi cadouri, în timp ce primarului i s-au oferit medalii şi un tricou, ca semn de apreciere pentru susţinerea oferită.
 
„Chiar dacă pe parcursul carierei mele am avut nenumărate evenimente de acest gen, trăiesc un moment de emoţie, pentru că am deosebita plăcere să-i am în jur oe cei care ne-au ajutat să creamă acest cenru de copii şi junioare, care a început să producă medalii şi sportivi care ne vor reprezenta la echipa mare”, a declarat Mariana Tîrcă, mulţumindu-le şi părinţilor prezenţi în sală pentru susţinerea oferită, dar şi fetelor, pentru sacrificiile făcute, ca să ajungă la acest nivel. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare