Sport

BRAȘOV. Junioarele 3 de la Corona merg la turneul final

 

Formația de junioare III de la Corona Brașov, antrenată de Mihaela Seifer Ciobotaru, s-a calificat la turneul final al Campionatului Național de handbal feminin, după ce a ocupat prima poziție în cel de-al doilea turneu semifinal. La Plopeni, micile handbaliste brașovene au obținut două victorii 24-15 cu Petroşani, 30-14 cu Focşani și au remizat, 24-24, cu Chimia Rm. Vâlcea. Pe lângă Corona Brașov, la turneul final, care va avea loc în perioada 31 mai – 4 iunie la Comănești, Bacău, s-au mai calificat Art Galaţi, LPS Iaşi, CSŞ Slobozia, CSM Bucureşti, Danubius Galaţi, Phoenix Baia Mare şi Chimia Rm. Vâlcea.

„A fost un turneu bun pentru noi, în care fetele s-au comportat ca o echipă iar acest lucru s-a văzuut şi în rezultatele pe care le-am obţinut. Aşteptăm cu încredere şi optimism turneul final, acolo unde mergem să ne batem meci de meci, fără să punem presiune foarte mare rezultatul final. Normal, ne dorim medalie, dar mereu ne-am concentrat pe următorul pas şi apoi ni l-am gândit pe următorul. Cu siguranţă însă, aceste fete vor face tot ce pot pentru ca la finalul sezonului să aibă o medalie la gât. Şi-o doresc foarte tare şi eu mi-o doresc enorm pentru ele”, a declarat antrenoarea Mihaela Seifer Ciobotaru.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button