Sport

BRAŞOV. Junioarele 2 de la Corona, locul 6 la turneul final. „Fetele nu trebuie să fie demoralizate”

 

După ce junioarele 1 au devenit campioane naţionale, iar junioarele 3 au cucerit medaliile de argint, junioarele 2 de la Corona Braşov au încheiat pe locul 6 turneul final, pierzând la un gol, 28-29, meciul pentru locul 5 cu CSŞ Bacău.

„Normal că ne-am fi dorit să fim mai sus în clasament, însă au fost câteva greşeli în primele meciuri, iar asta a influenţat parcursul nostru. Chiar dacă nu suntem pe podium şi la această categorie, nu trebuie să uităm că această echipă, la ultimul sezon jucat, nu a reuşit calificarea la turneul final, iar acum, cu mai multă atenţie, putea termina chiar mai sus în clasament. Fetele nu trebuie să fie demoralizate, pentru că eu sunt mulţumit să văd o îmbunătăţire a jocului nostru. Centrul de copii şi juniori al Coronei este unul puternic şi cu siguranţă sezonul viitor, când se vor reface grupele, vom fi din nou în faţă la toate categoriile. Le mulţumesc fetelor pentru că au înţeles că aveam mult de recuperat şi în mare parte au reuşit, dovadă că suntem mai sus decât sezonul trecut, dar le mulţumesc şi părinţilor şi tuturor celor care ne-au susţinut şi au fost mereu lângă noi”, a declarat tehnicianul Dumitru Berbece.

FOTO: Dan Potor


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare