Sport

BRAȘOV. Junioarele 2 de la Corona au luat „bronzul”

 

Echipa de junioare 2 de la Corona Brașov, antrenată de Alin Bondar, a cucerit medalia de bronz la turneul final al Campionatului Național de handbal feminin, care a avut loc la Odorhei.

În semifinale, breșovencele au pierdut, 18-29, cu CSM București, dar în finala mică au trecut de LPS Slatina, 30-24. Noua campioană este CSM București, care a câștigat finala cu LPS Brăila, 26-16.

„A fost un turneu echilibrat, cu multe rezultate strânse, în care am stat foarte bine, iar asta se datorează unei pregătiri fizice excelente. Sunt mulţumit de toată echipa şi de colaborarea cu echipa de junioare 3, de la care la acest turneu final am avut două reprezentante, Rebeca Necula şi Raluca Rădoi, ambele născute în 2003. Dacă nu picam cu CSM Bucureşti în semifinale, probabil că altul era rezultatul final pentru noi, însă aşa a fost să fie şi trebuie să fim mulţumiţi şi cu faptul că avem medalia de bronz. Sunt bucuros, pentru că se vede clar o evoluţie la aceste jucătoare. Dacă acum trei ani această echipă s-a clasat pe locul 12, acum doi ani pe locul 7, în acest sezon a luat «bronzul». Este important că am terminat sezonul cu medalie la gât, mai ales că fetele meritau din plin acest lucru, pentru că au muncit pe tot parcursul anului”, a declarat antrenorul Alin Bondar.

Este a treia medalie pentru Corona, după „argintul” cucerit de junioarele 1 și „bronzul” junioarelor 3.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare