Sport

BRAŞOV. Junioarele 2 de la Corona, 4 victorii şi o înfrângere la Sf. Gheorghe

 

În primul turneu al Campionatului Naţional de handbal feminin al junioarelor 2, care a avut loc la Sf. Gheorghe, Corona Braşov a reuşit patru victorii, 32-21 cu CS Odorheiu Secuiesc, 54-34 cu CSŞ Sighişoara, 42-31 cu CSM Miercurea Ciuc şi 45-27 cu CSŞ Făgăraş, şi a pierdut cu Sepsi Sf. Gheorghe, 24-25.

„Pot spune că sunt mulţumit. Nu trebuie să uităm că venim după aproape un an de pauză competiţională şi recunosc, am avut cu toţii ceva emoţii pentru că una e antrenamentul pe care noi îl facem zi de zi, şi alta e meciul oficial. Cu toate acestea, per total, pot spune că am avut un turneu bun şi sunt mulţumit. Singurele probleme pe care le-am avut au fost legate de omogenitate, pentru că avem în lot şi fete care joacă şi la mine şi la junioare 1 şi asta ne afectează puţin omogenitatea. Am însă încredere că inclusiv aceste probleme le vom rezolva în timp, pana la urmatorul turneu de sală. Ce vreau însă să subliniez, ca notă pozitivă, este atitudinea fetelor, voinţa pe care au avut-o în aceste meciuri dar şi bucuria pe care au arătat-o în aceste partide oficiale”, a declarat antrenorul Dumitru Berbece.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare