Sport

BRAŞOV. Junioare de AUR. Corona, campioană naţională la J1

 

Junioarele 1 de la Corona Braşov au cucerit titul naţional, după ce au dispus în ultimul act al turneului final, 28-22, de CS Chimia Rm. Vâlcea.

În grupă, formaţia de la poalele Tâmpei a reuşit 3 victorii, 22-19 cu CS Arena Tg. Mureş, 26-25 cu CSS 2 Baia Mare şi 33-24 cu CS Chimia Rm. Vâlcea.

În semifinale, Corona a trecut de CSM Galaţi, 24-19.

„Sunt foarte fericită şi le mulţumesc din suflet fetelor pentru bucuria pe care o simt acum şi pentru că au făcut totul pentru a ne menţine o adevărată echipă. Le mulţumesc pentru toate momentele în care ne era greu şi în care făceau totul pentru a se mobiliza şi a merge mai departe. Toate acestea au fost pentru acest vis implinit azi. Sunt minunate, le mulţumesc şi le iubesc. Acest titlu naţional spune multe despre caracter, dăruire şi putere de muncă în orice condiţii”, a declarat antrenoarea Mihaela Seifer Ciobotaru.

Portarul Raluca Rădoi a câştigat titlul de cel mai bun portar al turneului, iar antrenorul cu portarii Eugen Ciulei a subliniat faptul că acest titlu a venit firesc după prestatia Ralucăi în toata competitia. „Raluca a făcut un turneu tare bun, aş putea spune chiar senzaţional şi merita cu prisosinţă acest titlu. O felicit atât pe ea cât şi întreaga echipă şi colegii pentru acest titlu pe care îl aducem din nou Coronei.”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare