Sport

BRAŞOV. Ion Crăciun o aşteaptă pe Bera Bera în turul 2 al Cupei EHF

 

Corona Braşov se va duela în turul 2 al Cupei EHF la handbal feminin cu învingătoarea confruntării din primul tur dintre Super Amara Bera Bera (Spania) şi LK Zug Handbal (Elveția).

Manşa tur va avea loc la Sala Sporturilor „D. P. Colibalşi” pe 12 sau 13 octombrie, returul fiind programat o săptămână mai târziu.

Tehnicianul grupării de la poalele Tâmpei, Ion Crăciun, este convins că echipa sa se va duela cu Super Amara Bera Bera, care va trece de Zug.

„Le-am urmărit şi ştiu cam ce fel de echipă este Amara Bera Bera. Spun asta pentru că mi-e greu să cred că elveţiencele pot face o surpriză să se califice şi să ajungă ele în meciul cu noi. Aşadar, mă aştept să jucăm cu Amara Bera Bera, care este tare imprevizibilă ca joc. Deşi au făcut multe transferuri în ultima vreme, sunt sigur că au rămas puternice. Se apără foarte bine, sunt agresive şi pornesc foarte repede pe contraatac. Nu este tocmai comod să joci cu o astfel de echipă, însă ne vom lua toate măsurile pentru această dublă manşă”, a spus Ion Crăciun.

Liviu Dragomir, preşedintele clubului braşovean a comentat: „Ne-am dorit foarte tare o calificare în cupele europene şi ne bucurăm că Braşovul va avea din nou parte de reprezentare prin Corona. Este important să reintrăm în circuitul european şi să jucăm la un nivel înalt. Chiar dacă avem o echipă cu multe jucătoare tinere, avem încredere în valoarea lor şi credem că pot face o figură frumoasă”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button