Sport

BRAȘOV. Ioan Preda: „Vom face o analiză serioasă și vom lua măsurile care se impun”

 

Corona Brașov s-a făcut de râs vineri seară în confruntarea cu CSM Ploiești, din etapa a 5-a a Ligii Naționale la handbal feminin. Scorul final, 29-21 pentru prahovence, dar mai ales evoluția echipei au dus la o premieră, antrenorul Bogdan Burcea fiind primul tehnician al formației de la poalele Tâmpei căruia fanii i-au cerut demisia.

Dacă imediat după meci nu a dorit să facă declarații, astăzi, la rece, președintele secției de handbal de la Corona Brașov, Ioan Preda, a comentat: „În acest moment, tot ce putem spune clar este că nu suntem sub nici o formă mulţumiţi de jocul echipei în acest start de campionat. Normal, nici rezultatele obţinute nu pot să ne mulțumească. Ce s-a întâmplat în meciul cu CSM Ploieşti, în care am fost umiliţi pe teren propriu, trebuie să ne pună serios pe gânduri. Trebuie să luăm măsuri pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple. Consider că avem o echipă cu jucătoare valoaroase care nu au voie să piardă într-o manieră ruşinoasă cum s-a întâmplat vineri seară. Aşteptăm să treacă cele două meciuri cu Unirea Slobozia (miercuri, ora 17.00 – n.r.) şi cu CSM Bucureşti (luni, ora 18.00 – n.r.), care se vor juca în decurs de câteva zile, după care vom face o analiză serioasă şi vom lua măsurile care se impun. Regretăm că s-a ajuns în situaţia ca publicul să reacţioneze în felul în care a făcut-o la meciul cu CSM Ploieşti, dar trebuie să recunoaştem că oamenii sunt îndreptăţiţi să taxeze jocul prost al echipei”. 

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Corona, umilită de CSM Ploiești. Fanii i-au cerut demisia antrenorului Bogdan Burcea


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button