Sport

BRAŞOV. Ioan Mărginean, răspuns pentru Lucian Pătraşcu, cel care a cerut publicarea contractelor conducerii noului FC Braşov. „Sunt clauze de confidenţialitate”. Replica preşedintelui PSD Braşov

 

După ce preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Braşov, Lucian Pătraşcu, a anuţat că a solicitat în Consiliul Local publicarea contractelor conducerii noului FC Braşov Steagul Renaşte, mai ales că Municipalitatea a alocat suma de 1 milion de lei pentru noul club, preşedintele Ioan Mărginean.

„Mi se pare foarte corect ce a cerut. Noi avem contracte de prestări servicii sportive, în care există clauză de confindeţialitate. Nu am nimic împotrivă, contractul meu pot să îl fac public, dar al antrenorului nu pot. Mie nu îmi este ruşine, nu am negociat, am acceptat ceea ce mi s-a propus. Am venit fără a cere un euro peste ceea ce mi s-a propus. Dacă asta se doreşte, mă duc în faţa Consiliului Local şi prezint contractul meu. O sa îl fac public, pentru că nu am nimic de ascuns. Bani publici sunt şi la handbal şi la hochei… Nu văd nici un impediment. Nu avem de ce să dăm apă la moară”, a spus „Limoniu”.

Contactat pentru a prezenta un punct de vedere, Lucian Pătraşcu a menţionat: „Eu i-am cerut primarului ca atât timp cât a iniţiat un proiect de hotărâre prin care s-au dat bani la FC braşov să fie transparenţă şi să vedem unde merg aceşti bani. Conform legii, dacă ceri bani de la Primărie, trebuie să arăţi pe ce se cheltuie. Atât am cerut eu, nimic mai mult. Nu e normal să ştim pe ce se cheltuie banii daţi de Primărie? Asta cu clauzele de confidenţialitate nu mi se pare normal. Să ne spună clar că nu pot să prezinte aceste lucruri. În urmă cu câteva luni, primarul Allen Coliban a cerut desfiinţarea echipei Corona Braşov pentru că se cheltuie pra mulţi bani. Acum se cheltuie de cinci ori mai mult şi nu ni se prezintă pe ce merg aceşti bani. Se pare că transparenţa e doar pe vorbe”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button