Sport

BRAŞOV. Ioan Mărginean a prezentat staff-ul noului club. Cine conduce diferitele departamente la new FC Braşov

 

Preşedintele FC Braşov, Ioan Mărginean, a susţinut astăzi o conferinţă de presă în care a prezentat din nou stufosul staff al noului club, începând cu vicepreşedintele Vasile Dochiţa, singurul care are un contract bazat pe voluntariat şi continuând cu managerul sportiv Mugurel Buga, „care se ocupă de tot ce înseamnă sport atât în Braşov, cât şi în ţară, urmând să aducă date despre copii talentaţi pe care să îi aducem la FC Braşov”, cu directorul sportiv Şerban Moraru, cu secretarul general, Cristi Măţău, „care ţine toată baza de date, sportive, dar şi cele din relaţia cu Primăria. E un punct fix, care ne ajută să ştim unde am rămas urmă, ce mai avem de facut din toate punctele de vedere”, cu Ionuţ Mitroi, şeful centrului de copii şi juniori, care a venit cu toţi antrenorii pe care i-a propus. Apoi, există un director economic, Opra Ladislau, în timp ce compartimentul de marketing este condus de Marius Babeiu, iar din 15 august va veni şi un ofiţer de presă, existând două variante, unul dintre pretendenţi fiind din alt oraş.

„Eu nu am carnet de partid, eu sunt cu sportul. Cred că am fost adus ca un om neutru. Nu vreau nici buletin de Braşov, nu vreau nici să candidez. Orgoliile sunt foarte mari, dar Braşovul este un oraş care aşa cum a ajuns la un nivel foarte bun la handbal sau la hochei, cred că poate să revină şi la fotbal. Depinde doar de oamenii de aici. Suntem pe punctul să tragem o linie şi împreună cu oamenii pe care îi am lângă mine să eliminăm ce a fost rău, iar ce a fost bine să menţinem. Ne-am organizat pe segmente, administrativ, sportiv, economic, juridic, marketing. Cred că ne-am organizat foarte bine pentru primul meci”, a declarat Ioan Mărginean, care a anunţat discuţii preliminare cu oameni de afaceri din Braşov care să vină lângă club.

Preşedintele FC Braşov a vorbit şi despre colaborarea cu alte grupări din oraş: „Noi nu considerăm pe nimeni duşman sau concurent, doar colaborator. Am propus cluburilor SR Braşov, Kids Tâmpa şi Olimpic Cetate Râşnov să facem un contract de colaborare, iar FC Braşov să aibă prioritate să transfere jucători de la aceste echipe. Apoi să mergem şi în jos pe piramidă şi fotbalişti de la FC Braşov să joace la ei. E ceva simplu şi onest. Am făcut deja aceste propuneri de colaborare. Am avut o primă discuţie cu Ciprian Jurubescu şi cu domnul Dinu Ţurcanu (preşedintele SR Braşov – n.r.), care a fost una constructivă. Apoi, orice echipă poate să acceseze şi să joace pe «Tineretului». Trebuie să căutăm soluţii, pentru că gazonul trebuie protejat. Acum ne ajută vremea, dar asta se va schimba. Toţi au acelaşi drept ca şi noi, ar fi bine să ne înţelegem. Singurul lucru important este să nu aducem prejudicii gazonului”.

Grupe de copii de la U19 la U6

Apoi, Ioan Mărginean a anunţat că antrenoarea Lucia Ghioc a venit la FC Braşov, urmând să pregătească o grupă la centrul de copii şi juniori.

Despre centrul de copii şi juniori, şeful Ionuţ Mitroi a comentat: „Suntem 8 antrenori, toţi licenţiaţi. Majoritatea vin din fotbalul braşovean. Avem 14 grupe, începând de la U19, până la U6, grupă de iniţiere şi formare. Printre tehnicieni se numără Marian Constantinecu – U19, Rareş Forika – U17, Ionuţ Mitroi şi Vasile Mureşan – U16, Liviu Dârstar – U15. Mai sunt Lucia Ghioc, Ioan Handrea, Adrian Lancia şi mai suntem în discuţii cu doi foşti fotbalişti la FC Braşov pe care vrem să îi aducem. Apoi, Andrei Şanta va veni şi la antrenamentele grupelor de copii şi juniori pentru antrenamente specifice ale portarilor. U19 şi U17 vor evolua în Campionatul Naţional clasic, iar U16 s-a făcut cerere pentru Liga Elitelor, pentru că acolo este alt regulament şi permite. La anul vom face şi acea clasificare a academiilor, pentru a accesa campionatele de elită. Cred că plecăm cu 220 de copii. La FC Braşov, copiii nu vor plăti nici o taxă, nici la grupele de iniţiere, nici la cele mai mari”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare