Sport

BRAȘOV. Ioan Achiriloaie nu mai merge la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang

 

Schiorul brașovean Ioan Valeriu Achiriloaie nu va mai participa la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang, care vor începe pe 9 februarie.

Deși era calificat pentru proba de coborâre, brașoveanul nu va mai urca în avionul care va duce delegația României în Coreea de Sud.

„În urma finalizării procesului de calificare și de realocare a locurilor cotă de către federațiile internaționale sportive, componența Echipei Olimpice a României care va participa la Jocurile Olimpice de la PyeongChang, de luna viitoare, a suferit câteva modificări.

Numărul sportivilor români a crescut de la 25 la 26 prin ieșirea din lot a unui sportiv și calificarea altor doi.

Astfel, la skeleton a intrat în lot și Maria Marinela Mazilu, iar Alexandra Ianculescu va concura la patinaj viteză, în proba de 500 m. Pe altă parte, schiorul Ioan Valeriu Achiriloaie, în urma aceluiași proces al federației internaționale de specialitate, nu va mai face deplasarea la PyeongChang 2018”, se arată într-un comunicat postat pe pagina oficială a Comitetului Olimpic și Sportiv Român.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button