Sport

BRAŞOV. Întăriri pentru Tibi Ghioane. Robert Brujan a semnat cu SR Braşov

 

SR Braşov a anunţat în această seară transferul lui Robert Brujan de la Sepsi Sf. Gheorghe. Fundaş central, Robert Brujan, 18 ani, este fiul lui Sergiu Brujan, fost fotbalist la FC Braşov.

„Unul din obiectivele declarate ale conducerii SR Brașov încă din vara lui 2020, a fost să creeze active pentru viitorul acestui club. Prin urmare, politica clubului este de a aduce tineri de perspectivă care să asigure un viitor bun echipei suporterilor atât prin performanțele sportive, cât și prin cele financiare datorate evoluțiilor tinerilor ce vor îmbrăca tricoul galben-negru. Robert Brujan (18 ani), nimeni altul decat fiul fostului jucător format la Brașov, Sergiu Brujan, cu peste 70 de meciuri în Liga 1. Robert a fost transferat în această vară de la prim divizionara Sepsi OSK. A început fotbalul la Brașov de unde a plecat la Sfântu Gheorghe în 2019. Sezonul trecut a fost component atât al echipei secunde de liga 3-a, dar și al echipei conduse de Leo Grozavu. De asemenea, a jucat constant în Liga Elitelor U19, fiind un jucător de bază al covăsnenilor”, a anunţat SR Braşov pe Facebook.

„Sunt bucuros că am ajuns la un club de fotbal unde suporterii sunt implicați și totodată alături de noi. Sper ca împreună cu ei să ne putem bucura de îndeplinirea obiectivelor propuse”, a declarat Robert Brujan pentru pagina de Facebook a clubului braşovean.

FOTO: Facebook SR Braşov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button