Sport

BRAȘOV. Incompetență sau reavoință? Corona Brașov a ajuns bătaia de joc a Federației Române de Hochei pe Gheață

Declarație fabuloasă a secretarului general al FRHG, Alexandru Hălăucă

 

Caz fără precedent în sportul mondial creat de Federația Română de Hochei pe Gheață, care a considerat că e bine să își bată joc de reprezentantele țării noastre în Liga Mol. 

Forul care conduce destinele hocheiului românesc și care ar trebui să apere interesele cluburilor afiliate a publicat pe site-ul oficial programul meciurilor sezonului regulat al Ligii Naționale. Până aici nimic anormal, dar stupoare, Corona Brașov și HCS Miercurea Ciuc sunt obligate să joace două meciuri într-o zi, unul în Liga Mol, celălalt în Liga Națională.

Astfel, conform programului, în zilele în care are meci în deplasare în Liga Mol, Corona a fost programată să joace acasă în Liga Națională. De exemplu, pe 11 septembrie, formația antrenată de Otto Keresztes se va duela cu Dunaujvaros Acelbikak (fosta Dab Docler) în Liga Mol, dar și cu Steaua București în Liga Națională. Apoi, pe 18 septembrie, în Liga Mol, la Brașov va veni MAC Budapesta, dar în aceeași zi „lupii” vor juca la Galați, cu Dunărea, în campionatul intern și exemplele pot continua după cum se observă în link-urile atașate mai sus cu programul celor două competiții.

Astfel, în acest moment, Corona Brașov este la limită și orice accidentare ar putea duce la pierderea meciurilor dintr-o competiție la „masa verde”.

În lotul formației de la poalele Tâmpei sunt 35 de jucători, dintre care patru portari. Conform regulamentului, într-un meci oficial, o grupare trebuie să treacă pe foaia oficială cel puțin 17 hocheiști, dintre care doi portari. Rămâne de văzut cum va gestiona clubul brașovean situația și care va fi competiția pe care o va considera prioritară.

Contactat telefonic pentru a-și spune punctul de vedere în acest caz, Alexandru Hălăucă, secretarul general al Federației Române de Hochei pe Gheață, a avut o replică fabuloasă: „Ce încredere să am că la telefon este cine spuneți și nu altcineva. Astfel de chestiuni se discută față în față”. 

FOTO: Zoltan Tamasi


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare