Sport

BRAȘOV. Incidente la finala Cupei României la hochei pe gheață. Fanii steliști au rupt scaune în peluza Patinoarului „Olimpic”. Un suporter a ajuns la spital după ce a căzut din tribună

 

Finala Cupei României la hochei pe gheață, Sport Club Miercurea Ciuc – Steaua Bucureşti, care a avut loc aseară la Patinoarul „Olimpic”, nu a fost lipsită de incidente în tribune. Supărați că favoriții lor au pierdut, fanii „roș-albaștrilor” s-au gândit să se răzbune pe scaunele din peluza patinoarului, pe care le-au rupt. Angajații amplasamentului lucrau în această dimineață pentru a repara stricăciunile produse.

Altfel, un incident groaznic s-a petrecut după finalul meciului când un fan stelist a căzut de la înălțime, din peluză, fiind transportat imediat la spital.

„Este pacientul nostru. A fost adus aseară, în jurul orei 21.00 de o ambulanță privată. A venit conștient și este în afara oricărui pericol, dar este ținut sub supraveghere la secția de neurochirurgie, întrucât a suferit un traumatism cranio-cerebral. Are și leziuni la nivelul feței și o fractură la antebraț”, ne-a declarat Daniela Neculoiu, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button