Sport

BRAȘOV. Începe Superliga Națională de polo. Corona Sportul Studențesc debutează la Bazinul „Olimpic”

 

Sezonul 2018-2019 al Superligii Naționale de polo debutează în acest sfârșit de săptămână.

În prima etapă, Corona Sportul Studențesc va juca la Bazinul „Olimpic” cu Politehnica Cluj, mâine, de la ora 18.00, respectiv sâmbătă, de la ora 11.00.

„Având în vedere ce adversar vom avea în faţă, putem considera că vor fi două meciuri de antrenament, în care îmi doresc foarte tare să văd în apă mai mulţi jucători tineri. Au nevoie de jocuri şi atunci când adversarul ne oferă ocazia, trebuie să îi folosim. În primele două etape jucăm cu două echipe care nu au mari pretenţii, însă în runda a treia întâlnim Steaua, o echipă puternică, dar cu care ne propunem să ne batem pentru şansa noastră. Putem spune că atunci începe cu adevărat sezonul pentru noi. Şi actuala ediţie de campionat va fi grea, echipele s-au întărit şi în afară de campioană (Steaua București – n.r.), care desigur vrea un nou titlu, toate vor să obţină mai mult. Nu va fi un sezon uşor, dar avem un lot bun şi ne vom bate pentru a ne îndeplini obiectivul. Meciurile din Liga Campionilor ne-au ajutat foarte tare. Cred că orice participare într-o competiţie de asemenea nivel îţi aduce un plus de experienţă şi de ce nu, chiar şi de încredere în propriile forţe. Faptul că am reuşit să ajungem până în turul doi al calificărilor din grupele Ligii Campionilor LEN face să avem un alt moral acum, înaintea startului în noul sezon intern”, a declarat antrenorul formației de la poalele Tâmpei, Aurelian Georgescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button