Sport

BRAȘOV. Începe prima ediție a Cupei Tennis Aces pentru copii!!!

 

De mâine, 15 septembrie, până luni, Baza Sportivă din Noua – situată pe strada Murelor nr. 7, lângă lac – găzduiește un interesant concurs de tenis pentru copii.

Cupa Tennis Aces se află la prima ediție, fiind inclusă în calendarul Federației Române de Tenis. Organizatorii, Marius Daniș, Alexandru Stemate și Alexandru Stan de la Clubul Tennis Aces Brașov, doresc ca evenimentul sportiv să aibă loc anual. La întrecerea care debutează vineri s-au înscris circa 100 de copii, cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani, de la cluburi din toată țara.

Clubul Tennis Aces vine în întâmpinarea iubitorilor de tenis, oferind programe speciale și lectii de tenis adaptate fiecărui nivel de joc. Clubul a fost înființat în anul 2015, cursurile si metoda de pregătire sportivă fiind concepută din dorința de a aduce un suflu nou tenisului românesc. Tennis Aces oferă o abordare unică și de succes care ajută fiecare jucător să își maximizeze potențialul, caracteristica principală care ne diferențiază de alte centre sportive fiind filosofia de integrare a antrenamentelor și dezvoltarea generală a atletului.

Mai multe detalii cu privire la Clubul Tennis Aces puteți afla pe:

www.tennis-aces.ro/

www.facebook.com/tennis.aces.brasov/


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button