Sport

BRAȘOV. Începe Cupa României la hochei pe gheață. Presupunem că obiectivul „lupilor” este câștigarea trofeului

 

Cele șase formații din hocheiul românesc se vor „bate”, începând de mâine, pentru primul trofeu intern. Ediția 2017-2018 a Cupei României va avea loc la Galați, competitoarele fiind împărțite în două grupe.

În grupa A au fost repartizate Corona Brașov, Progym Gheorgheni și Steaua București, în timp ce Sport Club Miercurea Ciuc, Dunărea Galați și Sportul Studențesc vor evolua în grupa B.

Corona Brașov va juca miercuri, de la ora 18.30, cu Steaua București, și vineri, de la ora 14.30, cu Progym Gheorgheni. Primele clasate din cele două serii se vor duela în finală, care va avea loc sâmbătă, de la ora 18.30. Tot sâmbătă, de la ora 14.30, se va disputa meciul pentru „bronz”, față în față urmând să fie grupările de pe pozițiile secunde din cele două grupe.

Presupunem că obiectivul formației de la poalele Tâmpei este câștigarea trofeului.

Până la ora redactării acestui articol, din păcate, informațiile oferite de secția de hochei a Coronei sunt puține, mai precis două rânduri pe site-ul oficial: „«Lupii» au revenit acasă și își vor concentra atenția acum spre Cupa României, care se va disputa la Galați, începând de miercuri, 20 decembrie”.

Nici o delcarație a antrenorului Martin Lacroix sau măcar a „secundului” Hunor Strenk.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button