Sport

BRAȘOV. Încă un transfer la Olimpia CSU

 

Olimpia CSU Brașov a mai perfectat un transfer, sub comanda antrenorului Dan Calancea ajungând o jucătoare cu prezențe în echipa națională a României. Este vorba despre pivotul Alina Crăciun, care în sezonul trecut a jucat în liga a treia din Franța, la La Glaciere. Ea ar fi trebuit să joace la Alba Iulia, însă „olimpicele” au profitat de desființarea vicecampioanei.

În schimb, se va renunța la una dintre sportivele din SUA, pivotul Laura Hughes.

„Echipa de acum este cel puțin la nivelul celei din sezonul trecut, dacă nu chiar peste. În schimb, campionatul va fi mult mai puternic față de sezonul trecut. Sunt două favorite certe, atât din punct de vedere al loturilor, cât și al bugetului, Cluj și Sf. Gheorghe. În rest sunt echipe sensibil egale, iar în duelurile dintre ele orice este posibil. Gabi Irimia și Ana Ferariu sunt pierderi importante, mai ales că în Liga Națională trebuie să ai o româncă în permanență pe parchet, iar în Cupa României ai obligativitatea să folosești două autohtone”, a declarat antrenorul Dan Calancea. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button