Sport

BRAȘOV. ÎNCĂ UN SCANDAL în HANDBAL. Centrul Național de Excelență a rămas fără conducător

 

Centrul Național de Excelență Brașov a rămas fără conducător, după ce Florin Paraschiv a demisionat la începutul acestui an, după cum a anunțat handbalmania.ro.

„Se pare că interesele de grup sunt mai puternice decât cele ale handbalului românesc. Există diferențe majore între mine și vicepreședintele FRH, Steluța Luca, în ceea ce privește pregătirea tinerelor jucătoare. Eu cred că, încă de la început, nu am fost dorit, fiindcă nu fac compromisuri și nu fac parte din «gașcă». S-a spus că fetele nu au progresat, dar au fost la un pas să învingă CSM Galați în campionatul Diviziei A. Atâta incompetență și fariseism rar mi-a fost dat să văd. În decembrie, la Izvorani, când trebuia discutată strategia de pregătire la centrele naționale știți ce au transmis reprezentanții federației? «Pregătiți fetele cum știți voi. Faceți individualizare și pregătire fizică». Incredibil! În plus, de la CNE Brașov pleacă cine vrea. 15 jucătoare au fost transferate la Sepsi Sf. Gheorghe și 2 la Baia Mare fără ca măcar să fim înștiințați”, a comentat Florin Paraschiv pentru sursa citată.

Paraschiv a trimis demisia la Federația Română de Handbal pe 6 decembrie, iar pe 1 ianuarie aceasta a devenit activă, dacă nu erau îndeplinite trei condiții solicitate de șeful centrului: înlăturarea imixtiunii părinților, sprijin FRH și clarificarea gestiunii.

„Poate ați fi crezut că mă va căuta cineva să îmi ceară sau să îmi ofere niște explicații. Ei bine, nu, nu am primit nici un semn, astfel că eu nu pot continua în asemenea condiții”, a mai spus Florin Paraschiv.

FOTO: handbalmania.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare