Sport

BRAȘOV. Încă un pas greșit pentru „stegari”, care mai pot câștiga doar la masa verde

 

Deși înaintea partidei au aflat că FRF a respins apelul grupării Sporting Pitești și că vor veni banii de la FCSB, „stegarii” au au reușit să se impună la Suceava, remizând, 0-0, cu formația locală, după un meci în care cel mai bun jucător al grupării brașovene a fost portarul Florin Iacob, care a avut câteva intervenții excelente. De partea cealaltă, Goge a irosit două șanse, dar a fost mult prea puțin pentru un rezultat pozitiv al „galben-negrilor”.

Practic în ultimele trei etape, FC Brașov a câștigat doar la masa verde, jocul cu CSM Rm. Vâlcea. În rest a remizat 2-2 cu CS Balotești, echipă care nu va retrograda doar pentru că s-au retras multe alte combatante, 0-0 cu modesta Foresta Suceava, și a pierdut lamentabil, 0-4 la Târgoviște.

Cu 53 de puncte, FC Brașov ocupă poziția a patra a clasamentului, la trei lungimi de locul secund, promovabil, pe care se află în acest moment UTA Bătrâna Doamnă. Mâine, distanța față de această poziție ar putea crește. Dacă Sepsi Sf. Gheorghe va câștiga la Balotești va ajunge la 57 de puncte și va depăși formația arădeană.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Cazul Chipciu a ajuns în sfârșit la final. Probabil, prea tâziu. Mai contează dacă vin banii de la FCSB?


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button