Sport

BRAȘOV. Încă un jucător de la MAC Budapesta a semnat cu „lupii”

 

După Ian McDonald, Corona Brașov a mai luat un hocheist care în sezonul trecut a devenit vicecampion al Ligii Mol cu MAC Budapesta.

Atacantul slovac Tomas Klempa, 32 de ani, a semnat pe un an cu echipa de la poalele Tâmpei, președintele secției de hochei de la Corona, Emilian Cernica, menționând: „Tomas Klempa este un jucător de calibru. Consider că va aduce un plus consistent, cu atât mai mult cu cât el a fost coleg de linie cu Ian Mcdonald la MAC Budapesta”.

Klempa și-a făcut debutul în hochei la echipa U18 a celor de la Poprad. A plecat peste ocean unde a jucat la formații ca Danville Wings, Indiana Ice, Univ. of Nebraska-Omaha, Wichita Thunder sau Rio Grande Valley Killer Bees, în NAHL, USHL, NCAA sau CHL. Înainte de a ajunge la MAC Budapesta, în sezonul 2014-2015, Klempa a jucat în prima ligă din Slovacia, la Piestany.

CITEȘTE ȘI: 

CORONA BRAȘOV. „Lupii”, în grafic după cantonamentul de la Piatra Arsă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button