Sport

BRAȘOV. Încă un instructor de top la Grand Fitness!

George Bălan vă așteaptă la cursuri de kickboxing și functional training

  • george1.jpg
 

Grand Fitness are un nou membru de mare valoare în staff. George Bălan este instructor de kickboxing, functional training, fiind – de asemenea – antrenor personal (fight & fitness). Așa cum ne-a relatat, este specializat și în: TRX, ViPR, crossfit ori CRAB.

Ca sportiv, George Bălan se mândrește cu un palmares de excepție. Este vicecampion al lumii la Ashihara Karate, performanță obținută în 2012, având și două medalii mondiale de bronz (2009 și 2010). Are, de asemenea, două titluri de campion național în această specialitate. La kickboxing a disputat 12 meciuri, fiind neînvins. De remarcat este că 10 partide le-a câștigat prin K.O. în chiar primele două reprize. Ultima confruntare a susținut-o anul trecut, în Gala „Superkombat” disputată la Patinoarul „Olimpic” din Brașov.

George Bălan are următorul program la Grand Fitness: luni miercuri și vineri, de la orele 9.00 și 19.30 ține cursuri de kickboxing, ședințele de functional training fiind în aceleași zile, începând cu ora 18.30.

Accesul se face pe bază de intrare singulară sau abonamente, existând și o ofertă în acest sens, anume că prima ședință este gratuită.

Informatii suplimentare la tel: 0756.161500 / 0268.545868.

Grand Fitness / Regulile noastre, rezultatele tale!

Bd. 13 Decembrie nr. 96 (Clădirea Teo Center)

www.grand-fitness.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare