Sport

BRAȘOV. Încă un canadian în haita „lupilor”. Un fundaș cu multe mciuri în ECHL

 

Corona continuă să transfere canadieni pentru sezonul viitor.

Eric Roy, un fundaș de 24 de ani va juca sub Tâmpa din toamnă. Noul hocheist al „lupilor” este „născut la Meadow Lake (Provincia Saskatchewan, Canada) și face parte din comunitatea «Metis Nation», una dintre cele trei populații cu rădăcini indigene recunoscute de către statul canadian”, după cum au anunțat oficialii secției de hochei pe gheață de la Corona.

În 2013, Roy a fost draftat în runda a 5-a de Calgary Flames, însă nu a apucat să joace în NHL. Are în schimb 225 de meciuri în ECHL, la Allen Americans, cu care a câștigat în 2016 „Kelly Cup” – numele trofeului din cea de-a treia competiție nord-americană, Wichita Thunder și Norfolk Admirals și 10 partide în AHL, la Lake Erie Monsters. În Canada, el a evoluat la Brandon Wheat Kings.

Roy este al 5-lea canadian anunțat de Corona, după Cody Fowlie, Wacey Rabbit, Everett Clark și Chase Harrison.

Mai rămâne astfel un loc de stranier disponibil, dar nu este exclus ca la Corona să fie aduși șapte jucători străini în acest sezon.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare