Sport

BRAŞOV. Încă o medalie pentru Corona. Junioarele 3 sunt vicecampioane naţionale

 

După ce junioarele 1 au cucerit titlul, junoarele 3 de la Corona Braşov au devenit vicecampioane naţionale.

Astăzi, în ultimul act al turneului final, care a avut loc la Reşiţa, formaţia antrenată de Mihaela Adam a cedat, 28-40, cu CSŞ 6 Bucureşti.

„Îmi este foarte greu să exprim ceea ce am simţit şi ce simt când văd echipa cu aceste medalii la gât. Ştiam că ne dorim cu toţii turneul final, pentru a duce mai departe tradiţia Coronei care e nelipsită de la turnee finale şi se bate mereu la medalii, dar am avut mereu teama că pauzele lungi vor afecta jocul nostru. Am luat totul pas cu pas, am preferat să mă gândesc mereu doar la meciul următor şi atât. Fetele ştiu cât am muncit pentru fiecare fază de joc care nu ne ieşea, pentru fiecare timp de la antrenament de care nu eram mulţumiţi, şi mă bucur enorm că acum, astăzi, văd şi ele că toată această muncă nu a fost în zadar. Este o generaţie tare frumoasă cu fete talentate şi mă bucur enorm că au demonstrat că au potenţial fantastic. Sunt mândră de ele şi le mulţumesc din suflet fetelor pentru această medalie, părinţilor, dar şi colegilor antrenori care au fost lângă mine şi cu care am lucrat foarte bine”, a declarat antrenoarea Mihaela Adam.

Apoi, după ce Raluca Rădoi a câştigat titlul de cel mai bun portar al turneului junioarelor 1, acum Ana Totoescu a obţinut şi ea acelaşi trofeu la Reşiţa.

„Sunt din nou tare fericit. După ce Raluca Rădoi a luat titlul de cel mai bun portar la junioare 1, acum, Ana Totoescu ia acelaşi trofeu la junioare 3. Sunt fericit şi mândru că munca pe care o fac cu portarii de ani de zile, se regăseşte în rezultatele şi aprecierile pe care aceştia le primesc la toate turneele de sală sau chiar la lotul naţional. De asemenea, mă bucur foarte tare că fetele au înţeles că talentul nu ajunge să ducă la acest nivel, şi că este nevoie de multă muncă specifică pentru a ajunge un portar valoros în handbalul românesc”, a menţionat antrenorul cu portarii de la centrul de copii şi juniori al Coronei, Eugen Ciulei.

„A fost un an extrem de bun pentru centrul de copii şi juniori de la handbal, unde ne-am calificat la turneul final la junioare 1, 2 şi 3, şi deja am obţinut medalii importante la două categorii. Aceste medalii înseamnă munca unor antrenori de mulţi ani la rând, o muncă ce a avut susţinere pentru a ajunge la asemenea performanţe. Centrul de copii şi juniori al Coronei este unul dintre cele mai importante şi respectate din ţară şi sper din tot sufletul să rămână aşa în continuare. Îi felicit pe toţi antrenorii cu care am lucrat şi sunt tare mândră de ei şi de fete. Împreună am demonstrat că un mediu propice performanţei aduce de la sine şi rezultatele dorite. De asemenea, vreau să le mulţumesc părinţilor şi tuturor celor care au fost mereu alături de noi şi de fete”, a punctat şi Alina Teslăraşu, antrenorul coordonator al centrului de copii şi juniori.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare