Sport

BRAȘOV. Înaintea Mondialelor de schi nordic pentru juniori și tineret, pregătirile sunt în toi!!! Galerie foto…

  • rasnov1.jpg
  • rasnov2.jpg
  • rasnov3.jpg
  • rasnov4.jpg
 

La complexul olimpic de trambuline situat pe Valea Cărbunării din Râșnov se lucrează intens pentru ca săritorii cu schiurile prezenți la Campionatele Mondiale de schi nordic – juniori și tineret programate în perioada 22-28 februarie să beneficieze de cele mai bune condiții.

Așa cum s-a relatat pe contul de Facebook skirasnov, „competiţii de o asemenea anvergură necesită eforturi suplimentare din partea organizatorilor. Fără motivaţia şi dăruirea lor nu am fi reuşit: antrenori şi arbitri de sărituri au conturat săptămânile trecute o bază primitoare, cu sprijinul Primăriei Râşnov. Camioanele de zăpadă vor sosi spre finalul săptămânii şi în week-end trambulina va fi acoperită de zăpadă”.

Reamintim că acest eveniment sportiv de maximă importanță pentru România se desfășoară în trei stațiuni din județul Brașov: Râșnov (sărituri cu schiurile), Cheile Grădiștei (schi fond) și Predeal (concursurile de schi fond din cadrul combinatei nordice).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button