Sport

BRAȘOV. Iar etape de Cupă Mondială și Continentală la Râșnov, DAR…

 

Federația Internațională de Schi (FIS) a dat publicității proiectele calendarelor competițiilor masculine și feminine de sărituri cu schiurile pentru sezonul 2021-2022, menționând: „Mai trebuie unele confirmări, dar locurile și datele sunt în principiu clare”.

În ceea ce privește Râșnovul, la Complexul Olimpic situat pe Valea Cărbunării nu se va mai disputa vreo etapă din Cupa Mondială masculină.

La feminin, însă, vor fi trei etape, în perioada 14-16 ianuarie 2022, două individuale și una pe echipe, „caravana” urmând a sosi în județul Brașov direct de la Zao (Japonia), unde pe 11 și 12 ianuarie se vor desfășura două etape individuale.

Calendarul este comprimat la maximum, întrucât între 4 și 22 februarie 2022 vor avea loc, la Beijing (China), Jocurile Olimpice de iarnă.

La Râșnov sunt programate și concursuri internaționale de sărituri cu schiurile pe material plastic. FIS a stabilit ca în 21 și 22 august 2021 să fie organizate întreceri contând pentru Cupa Continentală (a doua competiție ca însemnătate, după Grand Prix-ul de vară), atât la masculin, cât și la feminin.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare