Sport

BRAȘOV. Hocheiștii de la Corona nu au adversari pentru amicale. Astăzi fanii pot urmări un meci școală între componenții lotului

 

Nu mai este mult până la debutul Ligii Mol și Ligii Naționale la hochei pe gheață, iar Corona Brașov nu a susținut nici o partidă amicală. Mai mult, se pare că nu sunt șanse prea mari pentru ca gruparea de la poalele Tâmpei să joace vreun meci test până la startul sezonului.

În această săptămână Corona ar fi trebuit să joace două partide cu HSC Miercurea Ciuc, dar acestea au fost anulate. „Cele două meciuri amicale care au fost planificate pentru această săptămână nu vor avea loc. HSC Csikszereda a precizat că nu poate onora invitația clubului brașovean din motive medicale”, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a „lupilor”.

Totuși, fanii brașoveni vor avea ocazia să vadă la lucru noua echipă a Coronei. Astăzi, la ora 18.00, la Patinoarul „Olimpic” va avea loc un meci școală între componenții lotului. Intrerea la acest joc va fi liberă.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button