Sport

BRAȘOV. Hocheiștii de la Corona au început antrenamentele la Patinoarul „Olimpic”

 

Hocheiștii de la Corona au intrat pe gheața Patinoarului „Olimpic” și au început pregătirea pentru noul sezon, care va debuta în luna septembrie.

Tehnicianul Greg Lindqvist s-a bazat, momentan, doar pe sportivii autohtoni. Dintre stranieri, a ajuns danezul Henrik Nielsen, dar nici el nu a intrat pe gheață. Jereme Tendler, Craig Cescon, Cody Carlson și Garrett Clarke sunt așteptați în cursul zilei de astăzi la Brașov, iar Mikael Lidhammar ar trebui să ajungă sâmbătă.

„Ieri echipa a fost la București, pentru testele medicale, iar de acum ne antrenăm pe gheață. Stranierii încep și ei să vină. Până luni echipa va fi completă. Vor fi 78 de meciuri în câteva luni, în Erste Liga și în Liga Națională. Va fi dificil, sunt multe jocuri, multe deplasări. Vom avea nevoie de toți jucătorii din lot. Erste Liga este în scădere după ce MAC Budapesta și DVTK au plecat, dar celelalte echipe s-au întărit. Au venit stranieri de calitate și va fi o ligă tare. Vor fi meciuri câștigate, dar și înfrângeri. Va conta lupta pe termen lung și cel mai important este să fim în top când va începe play-off-ul. Cred că vor fi 6-7 echipe care se vor lupta pentru titlu. Și noi vom fi acolo. Scopul nostru este să luăm cel puțin un trofeu”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button