Sport

BRAȘOV. HOCHEI. Roberto Gliga: „Chiar dacă am câștigat la scor cu Belgia, meciul a fost destul de greu”

 

Naționala de hochei pe gheață a României a debutat cu un succes categoric, 9-1, cu Belgia, la Campionatul Mondial, divizia II, grupa A, care are loc la Galați.

Cu 4 pase decisive, jucătorul Coronei, Roberto Gliga, căpitanul primei reprezentative, a fost unul dintre cei mai buni „tricolori”.

„Mă așteptam să avem un debut puțin mai greu, eram sigur că echipa Belgiei va fi motivată, dar noi am ținut ritmul sus, iar rivalii au căzut din punct de vedere fizic. S-a ajuns la un scor mare, dar pe gheață s-a simțit destul de greu. Chiar dacă timpul a fost scurt, ne înțelegem bine. Din punct de vedere tactic, un lucru bun este că în România sunt puține echipe, jucătorii se cunosc între ei, mare parte sunt prieteni, iar asta ajută. Atmosfera a fost incredibilă, eram sigur că oamenii din tribună nu vor face diferența între jucători și vor ține cu România”, a declarat Roberto Gliga conform sportgalati.com.

Adrian Irimia, care și-a trecut numele pe lista marcatorilor în meciul de aseară, a comentat: „Ne-am propus să câștigăm, acesta este obiectivul echipei. Am început mai greu, probabil din cauza emoțiilor, a fost primul meci acasă, suporteri mulți, dar mă bucur că la sfârșit a ieșit bine. Sunt bucuros de victorie, important este ca echipa să câștige, nu cine marchează. La Campionatul Mondial, meciurile nu seamănă unul cu altul, noi trebuie să tratăm fiecare partidă foarte serios, să nu ne uităm la celelate rezultate. Trebuie să jucăm hocheiul dictat de antrenor, iar la sfârșit să câștigăm”. 

CITEȘTE ȘI: 

Articole asemănătoare

HOCHEI. Gliga cu pasele decisive, Mihaly cu golurile. România, show cu Belgia în primul meci de la Campionatul Mondial

FOTO: sportgalati.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button