Sport

BRAȘOV. Handbalistele de la Corona reîncep meciurile oficiale. Mariana Târcă: „Sunt convinsă că echipa va arăta cu totul altfel față de finalul anului trecut”

 

După o pauză lungă, Liga Națională de handbal feminin se reia în acest sfârșit de săptămână, în penultima etapă a turului, Corona Brașov urmând să se dueleze mâine, de la ora 20.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, cu Universitatea Cluj.

„Așteptăm cu nerăbdare reînceperea campionatului și vrem să arătăm pe teren că ne-am pregătit bine în această perioadă de pauză. Urmează un meci dificil, cu Universitatea Cluj, o echipă cu jucătoare tinere cu dorință de afirmare. Noi vrem să ne facem jocul și să îi mulțumim pe suporteri. Ne dorim să avem un an bun, să adunăm cât mai multe puncte și să ne atingem obiectivul”, a declarat Nicoleta Dincă.

Apoi, antrenoarea Mariana Târcă a comentat: „A fost o perioadă de aproximativ două luni în care am încercat să ne pregătim. Am avut foarte puține jucătoare, multe au fost la loturile naționale și au revenit doar înainte de Crăciun. Au fost momente în care nu am avut nici portar și ne-am antrenat în condițiile date de această situație. Totuși, fetele au răspuns extraordinar și sper că munca lor se va vedea și se va concretiza în evoluțiile din campionat, începând chiar cu jocul de vineri cu Universitatea Cluj. Sunt convinsă că echipa va arăta cu totul altfel față de finalul anului trecut. Se vede clar o altă atitudine și nu am nici o îndoială că evoluțiile vor fi altele. Lucrăm încă la relațiile de joc, la tactică. Universitatea Cluj este o echipă tânără, se vede acolo atitudinea jucătorului tânăr, care vrea să se impună și să își arate valoarea”. 

CITEȘTE ȘI:

Florentin Pera, despre meciul CORONA BRAȘOV – „U” Cluj!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare