Sport

BRAȘOV. Handbalistele de la Corona joacă finala turneului amical de la Bistrița

 

Corona Brașov a început turneul amical de la Bistrița cu o victorie clară, 39-24 (21-10), cu CSM Slatina, formație nou promovată în Liga Națională de handbal feminin.

Hotea – 9 g, E. Buceschi, Chiper și Neagu – câte 5 g, Crețu, Tătar și Popa – câte 4 g, Bloj – 3 g, au marcat pentru gruparea antrenată de Costică Buceschi.

În cea de-a doua partidă jucată la Bistrița, Corona a trecut de o formație din eșalonul secund al handbalului feminin românesc, Minaur Baia Mare, 39-29 (20-13), golurile echipei noastre fiind marcate de E. Buceschi – 7, Chiper și Hotea – câte 6, Ciuciulete, Popa și Bloj – câte 4, Tomescu – 3, Neagu și Tătar – câte 2, Crețu – 1.

„Au fost două meciuri utile în care fetele au alergat și au arătat poftă de joc, chiar dacă avem unele indisponibilități. Rezultatele sunt îmbucurătoare, mai ales că avem doar zece jucătoare de câmp. Sperăm să nu mai apară accidentări, iar la turneul de la Brasov să fim în formulă completă”, a declarat antrenorul Costică Buceschi.

Astfel, Corona a câștigat grupa B a competiției și va juca finala, astăzi, de la ora 13.30, cu CSM Bistrița.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button