Sport

BRAȘOV. Handbalistele de la Corona, în fața primei finale a sezonului

 

Ieșită din lupta pentru un loc pe podium în Liga Națională de handbal feminin, Corona Brașov mai poate ajunge în sezonul viitor al Cupei EHF doar din Cupa României. În condițiile în care, aproape sigur CSM București va câștiga competiția, echipa noastră ar trebui să joace finala cu gruparea din Capitală.

Joi, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, Corona Brașov se va confrunta cu HCM Rm. Vâlcea, în sferturile Cupei României.

„Suntem conştiente că va fi un meci foarte greu, pentru că nu doar noi vrem să mergem mai departe în Cupa României. Și adversarele vor cu siguranţă acelaşi lucru. Dacă pentru ele presiunea poate nu este chiar atât de mare, noi nu avem altă variantă decât victoria în această partidă. Mai avem şansa de a ne îndeplini obiectivul doar prin Cupa României. Sperăm la o sală plină, care să ne ajute să ieşim de pe teren învingătoare. Braşovenii au fost mereu minunaţi şi ne-au împins de la spate în momentele mai grele dintr-un meci şi avem încredere că la fel se va întâmpla şi joi”, a declarat Georgiana Ciuciulete.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button