Sport

BRAȘOV. Handbalistele de la Corona continuă lupta pentru „bronz” în Liga Națională

 

Corona Brașov se va duela mâine, de la ora 19.30, la Sebeș, cu Măgura Cisnădie, în etapa a 22-a a Ligii Naționale la handbal feminin.

Gruparea de la poalele Tâmpei are prima șansă în confruntarea de mâine din care trebuie să obțină toate punctele pentru a rămâne pe poziția a treia a clasamentului. Pentru medaliile de bronz, Corona mai are o singură adversară, Dunărea Brăila, în fața căreia are în acest moment un avans minim, un punct.

„Venim după câteva săptămâni de pauză, care ne-au ajutat, întucât se simțea uzura fizică. Suntem mulțumiți de tonusul pe care îl are echipa în acest moment și de modul în care au răspuns fetele la antrenamente. Mai sunt cinci etape în care nu trebuie să facem pași greșiți, astfel că avem doar varianta victoriei în meciul de astăzi. Confruntarea cu Măgura Cisnădie nu va fi una ușoară, pentru că vine după această pauză de câteva săptămâni. Nu vrem să avem parte de surprize neplăcute, vom aborda disputa cu maximă seriozitate. Un alt obiectiv este să revenim la forma pe care am arătat-o înainte de întreruperea campionatului până la partida tur cu TuS Metzingen din semifinalele Cupei EHF”, a declarat Dumitru Berbece, antrenorul secund al formației de la poalele Tâmpei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button