Sport

BRAȘOV – HANDBAL. Iulian Jerebie s-a transferat la… / Paula Ungureanu, din nou mămică! Băiețelul se numește…

  • paulaungureanunou.jpg
 

Iulian Jerebie (foto 1), handbalist crescut la HC Rom Cri Brașov – o adevărată trambulină de lansare către marea performanță, a semnat un contract cu CSM București, așa cum a anunțat pe pagina sa de Facebook. El a mai evoluat la grupările Csurgoi KK (Ungaria) și Maribor Branik (Slovenia).

Iulian, care joacă pe postul de pivot, este fiul lui George (fost apreciat portar de handbal la CS Dinamo Brașov) și al Magdalenei Jerebie (ex-baschetbalistă de top).

De asemenea, brașoveanca Paula Ungureanu (40 de ani – foto 2), care ultima dată a apărat poarta echipei Rapid București, a devenit mămică pentru a doua oară, băiețelul numindu-se Petru Nectarie.

Paula Ungureanu este triplă medaliată cu selecționata de handbal a României, argint şi bronz la Campionatele Mondiale, bronz la Europene, şi multiplă campioană naţională în România (7 titluri), Croaţia (1) şi Austria (2).

CITEȘTE ȘI: Handbalist BRAȘOVEAN de top, ajuns la o echipă de tradiție din Spania!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare