Sport

BRAȘOV. Grand Fitness te invită sâmbătă la Maratonul Culorilor!

Kangoo jumps, energie și distracție la maximum timp de 3 ore

  • fete2.jpg
  • fete1.jpg
 

Vara acesta, centrul Grand Fitness (strada 13 Decembrie nr. 96) susține activitatea sportivă prin organizarea de evenimente tematice în studioul terasă, în aer liber. Sunt programate maratoane de spinning, kangoo jumps, barre fitness. Vei avea parte de programe speciale, coregrafii în exclusivitate, energie multă, zâmbete și muzică live asigurată de DJ.

Pentru că ești o persoană activă și îți place mișcarea, te provocăm la distractie și te invităm să participi sâmbătă, 29 iulie, de la ora 9.30, la încă un eveniment efervescent, pe ghete de kangoo jumps – Maratonul Culorilor. Accesul este gratuit pentru abonații clubului Grand Fitness.

Timp de 3 ore, atmosfera va fi energizată de DJ Sihe, iar instructoarele Nicoleta Topor, Alina Iancu și Andra Soancă ți-au pregătit coregrafii noi, speciale: power kangoo, kick kangoo și kangoo dance.

Pentru că numarul de ghete este limitat, te rugăm să-ți rezervi din timp locul la telefoanele 0756.161500 / 0268.545868.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button