Sport

BRAȘOV. GIVE ME FIVE. „Lupii” s-au distrat cu rivalii din Miercurea Ciuc

  • corona_316.jpg
 

Corona Brașov a făcut un meci excelent și a învins-o clar la Patinoarul „Olimpic”, 5-2, pe Sport Club Miercurea Ciuc, într-un duel care a contat atât pentru Erste Liga, cât și pentru Liga Națională la hochei pe gheață.

Oaspeții au deschis scorul, Taratukhin marâcnd repede, în minutul 3. Până la prima pauză, „lupii” nu au găsit drumul spre plasa lui Adorjan, însă în repriza a doua și-au surclasat rivala. Labrecque a egalat în minutul 24, după care Brown și Fowlie au lovit pe contră, ambii din pase primite de la Carlson. N. Rokaly a redus din handicap, însă imediat Gliga a refăcut avansul de două lungimi pentru brașoveni. Repriza a treia a mai adus un gol în poarta oaspeților, Carlson punctând în superioritate. De remarcat și prestația portarului Patrik Polc, care s-a remarcat cu câteva intervenții spectaculoase.

În clasament, Corona și-a consolidat poziția a treia, având 65 p, șapte peste următoarea clasată, DEAC. „Lupii” au șanse însă chiar la locul secund, pe care momentan este Ferencvaros, cu 68 p și un meci în minus. Sport Club Miercurea Ciuc e prima, cu 83 p.

Corona mai are patru meciuri de jucat în sezonul regulat, două acasă, cu Ujpest (10 ianuarie) și Ferencvaros (11 ianuarie) și două în Ungaria, cu Dunaujvaros (15 ianuarie) și Fehervar (16 ianuarie).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button