Sport

BRAȘOV. Gică Hagi și-a adus echipa la munte!!! Un spaniol a semnat cu FC Viitorul!!!

 

FC Viitorul, gruparea antrenată și patronată de Gică Hagi, se află de aseară într-un cantonament la Brașov, unde va sta până în 24 iunie. Cu echipa este și ultima achiziție, mijlocașul spaniol Dani Lopez (24 de ani – foto), care în sezonul trecut a jucat în Cipru, la Doxa. Fotbalistul a semnat un contract valabil doi ani.

La FC Viitorul au revenit Bogdan Țâru și Bogdan Mitache (care au fost împrumutați la FC Voluntari în ultima parte a sezonului trecut), alte achiziții fiind: Sorin Rădoi (FC Voluntari), Victor Râmniceanu (Dinamo), Florin Purece (Concordia Chiajna), Pablo Brandan (ASA Tg. Mureș).

În zilele imediat următoare, FC Viitorul va încerca să finalizeze transferurile lui Andrei Peteleu (Petrolul Ploiești) și Gabriel Iancu (Steaua).

Lotul lui Gheorghe Hagi este cazat la Hotelul Piatra Mare din Poiana Brașov, antrenamentele desfășurându-le la terenurile „Carpați” și „Metrom”.

Apoi, în perioada 27 iunie – 8 iulie, formația constănțeană se va pregăti în Polonia, la Gniewino, după care, între 8 și 15 iulie, are programat un stagiu în Austria.

Altfel, FC Viitorul s-a despărţit de Florin Cernat (final de contract), Herold Goulon și Pablo De Lucas, ultimii doi reziliindu-și contractele pe cale amiabilă. Și portarul Peterson Peçanha urmează să-și rezilieze angajamentul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare