Sport

BRAȘOV. George Coltea, în top 10 la Campionatul Mondial de biatlon tineret

 

George Colțea, legitimat la CSS Dinamo Râșnov, a încheiat pe poziția a 10-a în proba de sprint, 7,5 km, a juniorilor, la Campionatul Mondial de biatlon, care a avut loc la Osrblie, în Slovacia. Reprezentantul nostru a avut câte o ratare în cele două treceri prin poligon și a încheiat cursa la 51 de secunde și 6 zecimi de campionul Alex Cisar (Slovenia). Pe podium au mai urcat Lovro Planko (Slovenia) și Otto Invenius (Finlanda). Ceilalți români au terminat departe de primele poziții, Tamas Kovacs – locul 72, Robert Grumeza – locul 85, Nicolae Gârbacea – locul 89.

În cursa individuală masculină, 12,5 km, George Colțea a reușit un alt rezultat notabil, locul 12, în condițiile în care a avut patru ratări în cele patru treceri prin poligon. Medaliile au fost câștigate de Niklas Hartweg (Elveția), Trym Gerhardsen (Norvegia) și Jakub Kocian (Cehia).

În fine, în pursuitul de 10 km, Colțea a ocupat locul 16, campion mondial fiind slovenul Alex Cisar.

FOTO: Facebook George Coltea


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button