Sport

BRAŞOV. Foşti „STEGARI” apreciaţi ADMIŞI la cursurile pentru licenţa UEFA „PRO”!!!

 

30 de locuri a scos la concurs Şcoala de Antrenori din cadrul FRF, cu aprobarea Comisiei Tehnice a UEFA, destinate noilor cursuri pentru obţinerea licenţei UEFA „PRO”.

Primul pe lista admişilor este Aurel Ţicleanu (foto), cu 219 puncte, care a activat ca antrenor de-a lungul carierei şi la defuncta echipă de fotbal Corona Braşov, şi la FC Braşov. Ultima formaţie la care a fost este SC Qatar.
 
Apoi, al 4-lea admis este fostul fundaş central de la FC Braşov, Eugen Moldovan, care, ca tehnician, este mult mai cunoscut în lumea arabă, ca şi Valeriu Tiţa, de altfel, un alt nou cursant. Eugen Moldovan a acumulat 138 de puncte, ultima grupare pe care a pregătit-o fiind Racing Beirut.
 
Un alt fost „stegar” admis este Alexandru Andraşi, de pe poziţia a 15-a (107 p). El rămâne în amintirea fanilor grupării FC Braşov pentru modul fair-play şi profesionist în care a jucat şi câştigat meciul cu cântec cu FCM Bacău de pe „Tineretului” (ca şi regretatul Ibrahim Dossey, de altfel), calificându-i, în cele din urmă, pe „galben-negri” în sezonul 2001-2002 al Cupei UEFA.
 
Din păcat, un alt fost jucător şi antrenor al echipei FC Braşov, Laszlo Balint, a fost declarat respins.
 
Interesant este că printre cei admişi la aceste cursuri „PRO” organizate de Şcoala de Antrenori din cadrul FRF se află şi doi străini, preparatorul fizic spaniol Diogo Longo şi francezul Philippe Burle, care acum profesează în Qatar, la echipa Al-Mu’aidar.

Cei mai tineri antrenori admişi la cursurile „PRO” sunt George Ogăraru şi Nicolae Dică, ambii în vârstă de 36 de ani.

Primul modul al cursului UEFA „PRO” 2017 va avea loc în perioada 27-29 martie 2017, examenele finale fiind programate în intervalul 5-7 noiembrie 2018.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare