Sport

BRAȘOV. Fortăreața „Tineretului”. „Stegarii” au câștigat toate meciurile jucate în fața propriilor suporteri în turul Ligii 2. CS Afumați, cea mai recentă victimă – FOTO

  • fotbalfcbrasovafumatinoiembrie02_226327.JPG
  • fotbalfcbrasovafumatinoiembrie12_226334.JPG
  • fotbalfcbrasovafumatinoiembrie05_226322.JPG
  • fotbalfcbrasovafumatinoiembrie08_226330.JPG
  • fotbalfcbrasovafumatinoiembrie13_226335.JPG
  • fotbalfcbrasovafumatinoiembrie09_226331.JPG
 

FC Brașov a luat toate punctele din confruntarea cu CS Afumați, din ultima etapă a turului Ligii 2. Paul Iacob și Manole au marcat în victoria cu 2-0 a „stegarilor”, care au terminat prima parte a sezonului în obiectiv, pe poziția a doua, cu 37 puncte, la cinci lungimi de lidera Juventus București și cu un avans de trei puncte în fața urmăritoarelor, Olimpia Satu Mare și Sepsi Sf. Gheorghe.

Mai mult, echipa antrenată de Cornel Țălnar și Mihai Stere a transformat Stadionul „Tineretului” într-o fortăreață, în condițiile în care a câștigat toate meciurile jucate în fața propriilor fani.

Interesant este că scorul partidei cu CS Afumați a fost prevăzut de tabela de marcaj, care din cauza frigului a rămas blocată la 2-0, rezultatul meciului precedent, cel cu Metalul Reșița.

Disputa de aseară a început cu ratarea lui Istrati, care, lansat perfect de Grigorie, nu l-a putut învinge pe portarul Obretin. Goalkeeper-ul oaspeților s-a remarcat și la șuturile trimise din marginea careului de Goge și Șerban. Cea mai mare ocazie a primelor 45 de minute a fost ratată de același Goge, care a tras în Obretin din cinci metri, după o pasă perfectă a lui Istrati. De partea cealaltă, Olariu putea da lovitura, dar, ajuns față în față cu Fl. Iacob a trimis mult peste. Imediat după pauză, Grigorie a fost și el aproape de gol, dar mai întâi a trimis peste de la 11 metri, apoi a luftat din careul mic, după o pasă a lui Goge. Până la urmă, ai noștri au reușit să deschidă scorul. În minutul 65, I. Popa a centrat dintr-o lovitură liberă, mingea a ajuns la P. Iacob, care a trimis în plasă din cinci metri. Florin Iacob și-a făcut și el treaba și a scos de sub bară mingea șutată de Vlada, după care a reținut la șutul din careu al lui Costache. Cu cinci minute înainte de final, Manole a „închis” meciul, marcând simplu, din 8 metri, după o pasă ideală a lui Goge.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. LIVETEXT. „Stegarii” încheie turul cu o victorie și rămân la cinci lungimi de Juventus


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare