Sport

BRAȘOV. Florin Stângă, primele declarații după venirea la AS „SR” BRAȘOV. „E un vis împlinit. Această echipă trebuie să ajungă în cel mai scurt timp în Liga 1”

 

Florin Stângă este noul antrenor principal al formației AS „SR” Brașov, urmând să facă echipă cu directorul tehnic Lucian Petre și cu Andrei Șanta, care se va ocupa de pregătirea portarilor.

Fost jucător la FC Brașov, Florin Stângă a vorbit în premieră pentru www.mytex.ro despre noua provocare din cariera sa: „Sunt fericit că fac parte din acest proiect. Este un vis împlinit pentru mine. Am jucat și am marcat pentru FC Brașov, acum m-am împlinit și ca antrenor, pentru că am ocazia să pregătesc această echipă. Îmi doresc să ne atingem obiectivele dorite de patronat și de suporteri. Adică, în cel mai scurt timp să ajungem în Liga 1. Orice se poate. Trebuie să muncim și an de an să urcăm câte o treaptă. Începem cu lupta pentru câștigarea Ligii 4, va fi una crâncenă, dar am convingerea că noi vom termina pe prima poziție. E normal că este loc de mai bine la nivelul lotului și e normal să ne dorim jucători valoroși. Vreau să pastrez fotbaliștii pe care îi avem în acest moment și care vor să facă performanță, dar cu siguranță vom face și transferururi. Voi discuta cu Lucian Petre, și cu Andrei Șanta, oamenii cu care mă voi consulta pentru tot ce se va întâmpla. Apoi, vrem ca totul să fie ca în străinătate și din punct de vedere al relațiilor cu media și cu fanii. Totul va fi transparent. Pentru ca suporterii să știe tot timpul ce se întâmplă, vom organiza conferințe de presă săptămânale, la care vor participa un antrenor și un jucător”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare