Sport

BRAȘOV. Florin Stângă: „Mihai Stere trebuie să știe că doar echipa de pe locul 1 merge la baraj. Nu vor fi probleme la noi”

 

Și Florin Stângă, „principalul” formației AS „SR”, liderul Ligii 4 brașovene la finalul turului, a vorbit despre barajul de promovare în Liga 3 cu gruparea campioană a Covasnei: „În primul rând, îmi doresc să ajungem să jucăm acest baraj. Probabil, din Covasna va câștiga Ghelința, formație unde joacă mulți fotbaliști brașoveni. Sunt convins că cei de acolo vor da totul și își vor dori să demonstreze că ar fi meritat să evolueze la echipe din Brașov. Cu siguranță, vor fi două meciuri disputate”.

Despre declarația lui Mihai Stere, care a spus că AS „SR” are probleme cu CIS-ul, Stângă a punctat: „Nu vreau să mă bag în așa ceva, dar îi transmit doar că trebuie să știe că doar echipa de pe locul 1 merge la baraj. Am primit asigirări că dacă vom reuși pe plan sportiv să ajungem acolo nu vor fi probleme”.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. NOROC la tragerea la sorți. Cu cine se va duela campioana Ligii 4 pentru promovarea în Liga 3

BRAȘOV. Mihai Stere, „săgeată” către AS „SR”: „A fost o tragere bună. O echipă din Liga 4 Brașov are probleme cu CIS-ul”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button