Sport

BRAȘOV. Florin Stângă, încă un apel către autoritățile locale. „E clar că așa nu mai putem să ne continuăm activitatea. Sper să se găsească o soluție să mergem înainte”

 

ACS SR Municipal a susținut în această seară ultimul amical din această perioadă, cu echipa de Liga 2 Petrolul Ploiești.

După 0-4 cu FCSB și 0-5 cu Chindia Târgoviște, „galben-negrii” au pierdut la limintă cu ploieștenii, 0-1, singurul gol venind pe final, în minutul 90, din penalty, într-un moment în care la ACS SR jucau mulți copii de 13 și 14 ani.

Sâmbătă, brașovenii ar fi trebuit să susțină un nou test, cu Gloria Buzău, însă acesta a fost anulat.

„Sunt fericit că am avut posibilitatea să trimit pe teren într-un meci de seniori copii de 14 ani. Pentru mine, e o bucurie când pot să promovez niște copii. Cred că fotbalul brașovean are potențial, dar trebuie răbdare, liniște și condiții. Am făcut un meci mai bun. Și adversarii au fost puțin obosiți, însă este și meritul jucătorilor mei. Au stat bine în teren, au alergat, au dat tot ce au putut. Cred cu tărie că, dacă am avea liniște, am putea face o echipă bună. Încă se caută soluții. Eu voi face tot ce depinde de mine, de aceea am și refuzat câteva oferte pe care le-am primit. Până când se va pune lacătul, eu voi da totul. Sper să se găsească o soluție să mergem înainte. Vreau să am o discuție cu cei din conducere. Ne chinuim. E clar că lucrurile nu sunt cum trebuie. Nu mai putem să ne desfășurăm așa activitatea, nu e normal. Din cauza faptului că nu avem jucători, am anulat și meciul de sâmbătă. Cei de la Hermannstadt au vrut și ei un amical cu noi, Miercurea Ciuc la fel. Mă onorează că sunt echipe care vor să joace cu noi, dar dacă nu putem mai mult. Nu știu ce se va întâmpla. Momentan, avem 3 jucători legitimați. Nu se poate așa. Încă sper și cred ca ar fi cel mai normal ca Primăria și Consiliul Județean să vină lângă noi. Să facem ceva pentru oraș”, a declarat Florin Stângă.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. ACS SR a dat o replică dârză în amicalul cu Petrolul Ploiești!!! Scorul…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button