Sport

BRAȘOV. Florentin Petre este DISPERAT!!! „Șumi” i-a transmis: „Cine nu bea, nu fumează și nu face pipi în chiuvetă nu e fotbalist”!!!

 

Preparatorul fizic al grupării FC Brașov este afectat de ultima „aventură” a fiului său, Patrick Petre, care a fost trimis acasă de selecționerul Daniel Isăilă din cantonamentul efectuat în Spania de lotul național de fotbal Under 21.

„Eu nu ştiu ce să-i mai fac… O să să vorbesc cu el, ori îşi dă seama de calităţile pe care le are, ori se apucă de băutură şi de păcănele şi în doi-trei ani i se duce viaţa. Dar eu am încredere în el. Este un caracter tare şi nu se lasă afectat de asemenea lucruri”, a fost intervenția lui Florentin Petre la Digi Sport.

El nu înțelege, însă, de ce Mircea Rednic, fostul antrenor al „câinilor”, s-a luat de fiul său.

Pe de altă parte, Marius Șumudică, antrenorul Astrei Giurgiu, le-a luat apărarea celor patru „bețivi” de la Dinamo, susținând la Sport.ro în stilu-i caracteristic: „Cine nu bea, nu fumează şi nu face pipi în chiuvetă, nu e fotbalist. Asta e o vorbă în folclorul nostru, asta i-aş spune şi lui Florentin Petre. Nu sunt de acord nici cu Dorinel Munteanu. Păi, ce, el nu a băut niciodată? Eu nu ştiu unde e adevărul, că Ionel Ganea povestea că Dorinel obişnuia să bea până leşina… Dacă aveam patru jucători la Astra care făceau asta, nu i-aş fi suspendat. I-aş fi pus să se antreneze cu echipa, dacă la Naţională nu îi primeau”.

CITEȘTE ȘI: UPDATE. „SCANDAL CÂT CASA” în lotul lui Isăilă!!! Dinamoviștii, băgați în ședință la Brașov!!!

Articole asemănătoare

„SCANDAL CÂT CASA” în lotul lui Isăilă!!! Fiul lui Florentin Petre şi braşoveanul Vlad Olteanu, printre cei care au călcat pe bec!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare