Sport

BRAȘOV. FIS Cup Children Trophy, pe pârtia „Subteleferic” din Poiana Brașov

 

Poiana Brașov va găzdui în perioada 21-24 februarie o competiție interesantă de schi alpin, FIS Cup Children Trophy. Întrecerea, dedicată copiilor de 12, 14 și 16 ani, va avea loc pe pârtia „Subteleferic”, puștii urmând să se întreacă la slalom și slalom uriaș.

„Nu avem încă lista finală de înscrieri, dar așteptăm să fie prezenți sportivi din 18-20 de țări, mai ales că organizatorul plătește masa și cazarea. Ne dorim să fie un nou început pentru dezvoltarea schiului alpin în România. Să începem să organizăm competiții importante și la alpin, să atragem sportivi, să dezvoltăm și această ramură a sporturilor de iarnp, după ce am făcut acest lucru la biatlon, schi fond, sărituri cu schiurile. Ca țară organizatoare, avem dreptul să înscriem câte 6 fete și 6 băieți la fiecae categorie”, a declarat secretarul general al Federației Române de Schi Biatlon, Puiu Gaspar.

FOTO: Arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button