Sport

BRAŞOV. Finală ROMÂNEASCĂ în ERSTE LIGA. Corona, o nouă REMONTADA la Debrecen

 

Corona a câştigat cu 5-3 meciul 6 al semifinalei Erste Liga cu DEAC şi s-a calificat în finală cu scorul general de 4-2.

În finală, Corona se va duela cu Sport Club Miercurea Ciuc, care a dispus de Ferencvaros, 4-2 la general.

Corona a mers la Debrecen cu un singur scop, să câştige, să închidă seria cu DEAC şi să se califice în finală. McFadden a marcat repede, însă gazdele au egalat până la prima pauză, Turcotte fructificând o dublă superioritate. Repriza a doua a fost a ungurilor, care s-au desprins la 3-1, după reuşitele semnate de Pestunov şi Turcotte. „Lupii” şi-au arătat însă din nou forţa în repriza a treia, în care au dat recital. Gliga a redus din handicap, iar Valchar a egalat, după o fază în care s-a distrat cu fundaşii adverşi. Cu 3 minute rămase pe tabelă, Klempa a fructificat o eroare uriaşă în defensiva maghiară şi i-a dus pe „lupi” în faţă, iar Finucci a pus bomboana pe tortul „galben-albastru” cu o reuşită în poarta goală.

Finala din acest an a competiţiei Federaţiei Maghiare va fi una românească, după ce Sport Club Miercurea Ciuc a dat lovitura şi a eliminat-o pe Ferencvaros.

Ultimul act se va decide în sistemul cel mai bun din 7 meciuri şi va debuta cu două confruntări la Patinoarul „Olimpic”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare