Sport

BRAȘOV. Fetele de la Olimpia CSU s-au relaxat la Castelul Bran înaintea partidei cu Poli Iași

 

Imediat după partida de handbal feminin, Corona Brașov – Dunărea Brăila, duminică, de la ora 18.30, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași” va începe confruntarea dintre Olimpia CSU Brașov și Politehnica Național Iași, din runda a șasea a Ligii Naționale de baschet feminin.

Înaintea disputei, „olimpicele” s-au relaxat la Castelul Bran, unul dintre sponsorii grupării de la poalele Tâmpei.

„A devenit o tradiție ca în fiecare nouă ediție de campionat echipa noastră să viziteze Castelul Bran. Jucatoarele au fost încântate să descopere frumusețea și istoria castelului. La fel, a devenit o tradiție ca după fiecare vizită la Bran să câștigăm următorul meci. Anul trecut am reușit un succes senzational împotriva echipei din Sf. Gheorghe. Sperăm menținem tradiția și să ne impunem duminică în disputa cu Poli Iași”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

„Ne așteaptă un meci greu împotriva formației din Iași, mai ales că rivalele au transferat o jucătoare care a evoluat în WNBA. Ne-am antrenat bine în această săptămână pentru a câștiga partida de duminică”, a punctat Kristina Higgins, în timp ce Kay K Houser a precizat: „Nu va fi ușor, toate formațiile din campionat sunt puternice, dar sper că împreună cu fanii care vor veni la meci vom reuși să obținem o nouă victorie. Indiferent de adversar, noi jucăm doar cu gândul la victorie”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button