Sport

BRAŞOV. Fără Pesovic, Irimia şi Ana Ferariu, Olimpia CSU a câştigat la Cluj

 

Olimpia CSU Braşov a făcut un nou meci incredibil în Liga Naţională la baschet feminin. Fără trei jucătoare importante, Biljana Pesovic, Gabi Irimia şi Ana Ferariu, echipa antrenată de Dan Calancea şi Nenad Marinkovic a surprins din nou şi s-a impus la Cluj, 78-73, pe sferturi 24-24, 18-19, 13-13, 23-17.

Până şi tehnicianul Dan Calancea s-a arătat surprins de rezultat. „Nu mă puteam gândi că o să câştigăm cu lotul pe care l-am deplasat la Cluj. Fetele s-au mobilizat însă exemplar şi au obţinut un rezultat neaşteptat, nesperat. Am început jocul cu Maria Ferariu titulară, jucătoare de 15 ani, care s-a achitat perfect de sarcini. Pe bancă, am avut la fel, copile. Acest succes a fost şi cadoul echipei pentru Sharpe, a fost ziua ei de naştere. Este incredibil ce am reuşit în această seară. Le felicit din inimă pe fete pentru rezultatul obţinut”, a menţionat Calancea.

Punctele formaţiei de la poalele Tâmpei au fost marcate de: Bartee – 31, Sharpe – 24, Mitic şi Haas – câte 8, M. Ferariu – 7.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button